MC-turer
 
 
BMW Motorrad 2006
Lørdag 16. sep. 2006
På lørdag var vi på MotoSpeed og såå.. og prøvekjørte BMW´er. Årets og neste års modeller var stilt ut og sto bare og ventet på oss.
 
Karlsøyfestivalen, PEACE AND LOVE
helga 11.- 13. aug. 2006
Fredag ettermiddag starta Nina og jeg med kurs for Hansnes og ferga til Karlsøy og Karlsøyfestivalen. Vi forlot Tromsø i skinnende sol men så snart vi hadde pasert Sandnessundbrua og snudde nasen
 
Tur til Andenes
lørdag 5. august 2006
Onsdag 2. aug. kjører Arne og jeg til Andenes. Vi startet i nydelig sommervær. Kom ikke avgåre før etter 12. Arne skulle innom sønnen på Setermoen så han starta litt før.
 
Fantastisk rundtur på Senja
lørdag 29. juli 2006
På torsdag “tikket” følgende e-post fra Arne inn:
Hei igjen
Lørdag er det flott værmelding og Kjell og jeg tenkte å ta oss en Senjatur. Ferga til Botnhamn går kl 1145 fra Brensholmen.
Vi møtes på
 
Søndagstur om Senja, Tusenårsstedet og Oppgangssaga
søndag 2. juli 2006
I dag våkner vi av at sommerens insekter holdt leven i vinduskarmen. Badstu på soverommet. Klokken er fem på halv ni. Ute er det allerede 180 C. I dag blir det en herlig dag. Ut på tur aldri sur.
 
Her vil jeg legge ut rapporter fra MC-turer som ikke står i Turkalenderen. Noen får lyst til å kjøre tur og tar kontakt med noen. Andre sender e-post til MC-ryttere de tror har lyst på tur osv.
Tilbake til MC-livethttp://bki-mc.com/hovedside/MC-livet.htmlshapeimage_11_link_0