Karlsøyfestivalen, PEACE AND LOVE
 
Fredag ettermiddag starta Nina og jeg med kurs for Hansnes og ferga til Karlsøy og Karlsøyfestivalen. Vi forlot Tromsø i skinnende sol men så snart vi hadde pasert Sandnessundbrua og snudde nasen nordover ser vi skoddeveggen ute i Grøtsundet.
 
helga 11.- 13. aug. 2006
Før vi dro kom det telefon med handlelapp fra Liland så her var det bare å henge på hengeren og dra på Obs og handle.
Foruten buss, bil, ferge, hurtigbåt og fembøring var det også mange som kom på to hjul.
Porten til festivalområdet med farverike tøystrimler og over festivalområdet vaiet Regnbueflagget.
Eventyrsti og Bob Benoni for de små barna mens de store barna koste seg i sola og ventet på Ole, Mikael og Karlsøy Prestegaard  
Gran-baren og Øl-lavoen.
Også Hurtigruta ser innom Karlsøy-festivalen.
 
Her tar Ole Paus farvel med Frp-Hagen og synger låten “ Hvis Karl Ivar var homse.....” til stor begeistring.
Mikael Wiehe hamra løs på Bush og Israels krigføring og avsluttet med sin svenske versjon av Bob Dylans “ Masters of War”.
Mens mårgenlyset sniker seg innpå avslutter Karlsøy Prestagaard en lang og innholdsrik konsert og vi begir oss til nachspiel i Sandvika.
I Sandvika var det musikk, grilling og bading til langt ut i de små timer. Ei dame som feiret 61-årsdagen sin var strålende fornøyd. Hun hadde aldri sett så mange nakene mannfolk.
Motorsyklene kommer som valig først ombord.
Både Stein med sin V-strom og Bjørn-kåre med sin BMW kom seg vell av ferga og med musikken svivende i hode suser vi heim til Tromsø.
Det fine været fortsatte hele søndag og de som ikke skulle kjøre heim koste seg på Brygga. Vi andre svetta gjorde oss klar til å ta ferga til Hansnes.